OYUN DİYARI

Pandemi sürecinden dolayı çocuklarımızın akranları ile birlikte sürdürdükleri okul yaşantısından ve sosyal etkileşimlerinden zorunlu olarak yalıtımları ve ekran başında fazla vakit geçirmeleri onların sosyal ve psikolojik olarak olumsuz etkilenmelerine sebep olmuştur. Pandemi süreci nedeniyle ekran başında fazla vakit geçiren çocuklarımızın akranlarıyla oyun kurmakta zorlandıkları gözlenmiştir. Projemiz, pandemi sürecinin olumsuz etkilerini oyun yoluyla gidermek, çocukların fiziksel, sosyal, psikolojik, dil ve zeka gelişimlerini desteklemeyi amaçlamaktadır. Projemiz okul ortamı içinde oyun etkinlikleri şeklinde yürütülecektir. Yaklaşık olarak 4 aylık bir projedir. Oyunlarımız, kazanım ve göstergeleri belirlenerek günlük planlar şeklinde hazırlanmıştır. Oyunlarımız MEB Okul Öncesi Eğitim programına uygun olarak entegre edilmiştir. Pandemi nedeniyle şartlar doğrultusunda uzaktan eğitime geçilmesi durumu göz önüne alınarak projemizdeki günlük planlarımız esnek olarak hazırlanmıştır.

PROJE YÜRÜTÜCÜLERİ ; Aylin EMİROĞLU- Gülizar SELÇUK- Zübeyde BAĞCI